Ingrediënten:
• halve komkommer • 16 grote garnalen • 150 gr noedels • 200 gr sperziebonen • 1 lente ui • 1 kleine witte ui • 200 ml (light) kokosmelk • 2 el pindakaas • 1 el sesamolie • 2 el chilisaus • 2 el sojasaus • 1 tl groene currypasta • cashewnoten • limoen
Bereiding:
Kook de sperziebonen en de noedels beetgaar.
Verwarm een beetje olijfolie in de wok, fijngesneden witte ui fruiten, schijfjes komkommer, de sperziebonen, garnalen en plakjes lente ui roerbakken.
In een steelpan de kokosmelk, pindakaas, sesamolie, chilisaus, sojasaus en currypasta op laag vuur vermengen tot een gladde saus.
Als de groenten en de garnalen gaar genoeg zijn de noedels en de saus toevoegen, goed doorwarmen.
Voor het serveren wat gehakte cashews er overheen strooien en serveren met partje limoen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten