Voor een lekker en snel voorafje of borrelhapje kom je al een heel eind met goed brood. Knapperig, eventueel warm, donker, wit, met zaden, met noten, in de vorm van stokbrood, focaccia, ciabatta, oerbrood etc. etc. Mij maakt het weinig uit zolang het maar vers is. Om het brood toch wat extra’s te geven doet deze dip het altijd goed.
Foto volgt nog, lastig om de dip smakelijk vast te leggen.
| bereidingstijd 5 minuten |
Ingrediƫnten:
• Balsamicostroop • goede olijfolie • (dipper)kruiden • peper • zout • Parmezaanse kaas
Als eerste maak je op een plat bord cirkels met de stroop, deze “vul” je met de olie en dan strooi de er kruiden, peper, zout en geraspte parmezaan over. Zelf gebruik ik vaak dipperkruiden van Oil en Vinegar. Uiteraard kun je ook zelf een kruidenmengsel maken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten